Відкриті заняття квітня

2017-04-21

19.04.2017 викладачем-спеціалістом, випускником школи початківця Камишніковою Г. В. у групі 1-ЗБ проведено відкрите заняття з англійської мови на тему «Книги в нашому житті». На практичному занятті використано наступні форми й методи організації навчального процесу: робота в малих групах, творча робота в парах, лексичні ігри, метод асоціацій, метод створення речень. Заняття проведено на достатньому методичному рівні.

19.04.2017 викладачем вищої категорії Буробіною О. М. у групі 3-ГО-2 проведено відкрите заняття з англійської мови (другої) на тему «Торговельне обслуговування в готелі. У магазині. Купівля сувенірів, квітів, парфумерії». На практичному занятті використано наступні форми й методи організації навчального процесу: робота в малих групах, фронтальне й індивідуальне опитування, тестування, метод демонстрації навчального матеріалу, ігрове навчання, вирішення проблемних питань, створення ситуацій пізнавального характеру. Заняття отримало схвальну оцінку присутніх на ньому колег.

20.04.2017 викладачем-спеціалістом, випускником школи початківця Васильєвою Є. М. у групі 2-КД-2 проведено відкрите заняття з дисципліни «Менеджмент» на тему «Управління конфліктами та стресами». На лекційному занятті використано наступні форми й методи організації навчального процесу: інформаційно-комунікаційні технології (мультимедійна навчальна презентація), метод «Мікрофон», випереджувальні завдання. Заняття проведено на достатньому методичному рівні.

Кiлькiсть переглядiв: 170