• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Літня практика студентів - добре і попрацювали, і відпочили!

Літня практика студентів - добре і попрацювали, і відпочили!

2017-09-15

/Files/images/2017 Райский сад-10.JPG

Влітку 2017 року 30 студентів нашого коледжу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та 8 студентів спеціальності «Садово-паркове господарство» проходили практику в Херсонській області на узбережжі Азовського моря в готельному комплексі «Райський сад», який розташований в центрі курортного селища Генічеська Гірка.

Готельний комплекс знаходиться на першій береговій лінії, має свій власний пляж, 2 басейни і включає в себе власне готель, ресторан, СПА-центр, оздоровчо-спортивний комплекс.

Це сучасний готель європейського рівня призначений для сімейного відпочинку, оздоровлення, поїздок вихідного дня або ділових відряджень, проведення зустрічей, семінарів, конференцій, фестивалів творчості та різних виїзних заходів.

Студенти-практиканти обіймали різні посади такі, як: адміністратор готелю, покоївка, консьєрж, офіціант, працівник по озелененню території.

Адміністрація готельного комплексу «Райський сад» висловила вдячність педагогічному колективу Житлово-комунального коледжу за гарну підготовку фахівців готельного обслуговування і ландшафтного дизайну та студентам-практикантам за професійну майстерність, якісну та добросовісну роботу під час проходження практики.

Особливо приємно, що окремі студенти отримали особисті листи- подяки від проживаючих. Також, більшість студентів отримали запрошення від адміністрації готельного комплексу приїхати на практику наступного літа.

Окрему подяку висловлюємо всім керівникам практики, які виявили бажання поїхати разом зі студентами на практику, допомагали студентам в організації робочого процесу та сприяли налагодженню стосунків з готельним підприємством.

Сподіваємося у наступному році продовжити співпрацю коледжу та готельного комплексу «Райський сад» і надалі підтримувати добре ім’я нашого навчального закладу.

/Files/images/2017 Райский сад-06.JPG

/Files/images/2017 Райский сад-09.JPG

/Files/images/2017 Райский сад-02.JPG

/Files/images/2017 Райский сад-03.JPG

/Files/images/2017 Райский сад-05.JPG

/Files/images/2017 Райский сад-00.JPG

/Files/images/2017 Райский сад-04.JPG

/Files/images/2017 Райский сад-01.JPG

/Files/images/2017 Райский сад-07.JPG

/Files/images/2017 Райский сад-08.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 315