• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Екскурсія в Готельний комплекс «CARNAVAL RESORT & SPA»

Екскурсія в Готельний комплекс «CARNAVAL RESORT & SPA»

2017-09-21

/Files/images/2017 сент Короб Хутора 04.JPG

21 вересня 2017р. студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом викладачів Буробіної О.М. та Додуди А.В. відвідали Готельний комплекс «CARNAVAL RESORT & SPA», який

розташований в мальовничому місці на березі річки Сіверський Донець, у Зміївському районі, в с. Коропове (Коробові Хутори).

За рівнем наданого комфорту, сервісу, місцезнаходженням та різноманітності послуг Готельний комплекс «CARNAVAL RESORT & SPA» не має аналогів, особливо ідеально підходить для відпочинку на вихідних.

Студенти мали змогу ознайомитися з готельними номерами різних категорій, кафе «Венеція», критим та літнім басейнами, SPA-центром, спорт-баром «5-й тайм» з боулінгом, кімнатою для більярду, полем для пейнтболу, конференц-залою на 300 чоловік та сучасним мультимедійним обладнанням.

Студенти також здійснили прогулянку на високу кручу над Сіверським Дінцем на південній околиці села Коропове, з 60-метрової висоти якої відкриваються чудові види. Круча прозвана в народі Козачою Горою, оскільки поруч розташовувався козацький Миколаївський монастир, руїни якого збереглися в селі.

Кiлькiсть переглядiв: 234