Ви знаходитесь тут:
- Головна
- Новини
- Відкрите заняття з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства».
Відкрите заняття з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства».
2017-11-15
15.11.2017 викладачем першої кваліфікаційної категорії Долудою А. В. в групі 3-ГО-2 проведена відкрита лекція-візуалізація з елементами бесіди та брифінгу з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства» на тему «Різновиди меню», яке пройшло на високому методичному рівні.
На занятті використані різноманітні форми й методи роботи, а саме: «навчальна лотерея», «мозковий штурм», інтерактивна та особистісно-орієнтована технології. Заняття досягло поставленої мети та отримало позитивні відгуки присутніх на ньому колег.
Кiлькiсть переглядiв: 114