• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкрите заняття з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства».

Відкрите заняття з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства».

2017-11-15

15.11.2017 викладачем першої кваліфікаційної категорії Долудою А. В. в групі 3-ГО-2 проведена відкрита лекція-візуалізація з елементами бесіди та брифінгу з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства» на тему «Різновиди меню», яке пройшло на високому методичному рівні.

На занятті використані різноманітні форми й методи роботи, а саме: «навчальна лотерея», «мозковий штурм», інтерактивна та особистісно-орієнтована технології. Заняття досягло поставленої мети та отримало позитивні відгуки присутніх на ньому колег.

Кiлькiсть переглядiв: 114