«Дні фінансової обізнаності»

2017-11-16

/Files/images/2017 - KD Дні фінансової обізнаності 00.jpg

16 листопада 2017 р. студенти спеціальностей «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» під керівництвом викладачів Майбороди Ю.В. і Бухтєєвої Н.В. взяли участь у серії заходів у рамках «Днів фінансової обізнаності», що відбулися на базі Харківського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи».

Студенти коледжу із задоволенням відвідали лекції-презентації від провідних фінансистів країни на теми: «Способи інвестування в Україні», «Система гарантування банківських вкладів в Україні», «Важливість фінансової грамотності та безпека безготівкових платежів»; з ентузіазмом брали участь в інтерактивному воркшопі на тему фінансової обізнаності; із неабиякою зацікавленістю й захопленням відвідали технологічну зону cashless від компанії VISA та унікальну тематичну історичну експозицію українських грошей і сучасних пам’ятних монет НБУ.

Майборода Ю.В. і Бухтєєва Н.В. взяли активну участь у тренінгу для викладачів вищих навчальних закладів на тему: «Регулювання фінансової системи», за що отримали відповідні сертифікати.

/Files/images/2017 - KD Дні фінансової обізнаності 01.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 263