• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Захист дипломних проектів студентами спеціальності «Зелене будівництво і садово-паркове господарство»

Захист дипломних проектів студентами спеціальності «Зелене будівництво і садово-паркове господарство»

2018-01-30

/Files/images/2018 ЗБ захист 02.jpg

З 27.01.18 по 30.01.18 у коледжі пройшов захист дипломних проектів студентами спеціальності «Зелене будівництво і садово-паркове господарство». На розгляд Державній екзаменаційній комісії було представлено проекти реконструкції озеленення та планування об’єктів міського значення, дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів, гімназії, що знаходяться в місті Харкові та Харківській області, а також проект реконструкції пам’ятника архітектури «Старомерчинський», військового містечка, проекти планування та озеленення присадибних ділянок. Усі проекти було виконано на реальній основі.

Члени Державної екзаменаційної комісії: Блуд Н.І., Лук’янов В.І., Переходович С.С., Гладких Г.М., Помагайбо Г.В., Акулова Ж.В., Кошляк О.М. відзначили високу якість і професіоналізм дипломних робіт студентів Деркач М.С., Корчагіної В.М., Семенової А.В., Холодної Н.В., Конопленко О.С.

За результатами роботи Державної екзаменаційної комісії 51 студент отримав кваліфікацію «молодший спеціаліст садово-паркового господарства», а студенти Деркач М.С., Семенова А.В. та Холодна Н.В. отримали дипломи з відзнакою.

/Files/images/2018 ЗБ захист 04.jpg

/Files/images/2018 ЗБ захист 01.jpg

/Files/images/2018 ЗБ захист 00.jpg

Більше фото

Кiлькiсть переглядiв: 298