• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Науково-практична конференція комерсантів

Науково-практична конференція комерсантів

2018-02-27

/Files/images/2018 конференция КД 1.JPG

27.02.2018р. викладачами циклової комісії комерційної діяльності Непочатовою Г.В. та Кругловою О.Г. було проведено науково-практичну конференцію за результатами технологічної практики майбутніх комерсантів.

Під час проведення конференції студенти 3 курсів презентували власні бази практик, обмінялися враженнями щодо умов проходження практики на підприємствах різних форм власності та видів діяльності, поділилися досвідом зі студентами 2 курсу з підготовки до проходження виїзної практики.

Присутніх зацікавили доповіді та презентаційні матеріали студентів КовальХ., БабакГ., ТаранК., ДомничК. та інших.

Члени клубу «Ділова людина» презентували результати дослідницької роботи щодо визначенням споживчих властивостей та рівню попиту на вафлі, яка проводилася під час проходження практики на базі супермаркетів «РОСТ» та «Чудо Маркет». Студентки гр.3-КД-3 Будківська К. та Зікрата А. представили відеоматеріали щодо історії виникнення та сучасної технології виготовлення вафель, а також презентували результати дослідницької роботи: найбільше в Україні продаються вафлі класичні «Артек».

Найочікуванішою частиною конференції традиційно стала дегустація вафлей класичних «Артек» трьох українських товаровиробників «Рошен», «Світоч» та «Бісквіт-шоколад» з відкритим голосуванням всіх бажаючих.

Вітаємо з перемогою Харківську корпорацію «Бісквіт-шоколад»!

/Files/images/2018 конференция КД 4.JPG

/Files/images/2018 конференция КД 3.JPG

/Files/images/2018 конференция КД 2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 282