• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Науково-практична конференція за результатами технологічної практики студентів спеціальності "Облік і оподаткування"

Науково-практична конференція за результатами технологічної практики студентів спеціальності "Облік і оподаткування"

2018-04-03

/Files/images/2018 БО март конф Техн практ 4.jpg

3 квітня 2018 року цикловою комісією бухгалтерського обліку організовано та проведено Науково-практичну конференцію за результатами технологічної практики студентів спеціальності "Облік і оподаткування".

Мета конференції – обмін досвідом та навичками, набутими під час практики. Зі змістовними доповідями та презентаціями виступили 7 студентів-практикантів, які ознайомили всіх учасників конференції з особливостями діяльності підприємств – баз практики, їх обліковою політикою, а також поділилися своїми результатами та враженнями від практичного навчання.

На конференції була присутня регіональний представник редакції газети «Все про бухгалтерський облік» Куделя Тетяна Вікторівна. Від імені редакції газети грамотами та друкованими подарунками нагороджені активні учасники-доповідачі: Лесечко Є., Близнюк А., Гаранжа К., Свинаренко Г., Олійник Н., Яковлєва М. і Спіцина Д.

Також гостем конференції була випускниця коледжу 1995 року спеціальності «Бухгалтерський облік» Капустянська Вікторія Миколаївна, яка з великим задоволенням розповіла студентам про переваги й перспективи їх майбутньої професії, поділилася приємними спогадами про навчання у коледжі та виразила глибоку подяку нашому навчальному закладу за якісні знання та надійну путівку в майбутнє.

/Files/images/2018 БО март конф Техн практ 1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 226