• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі» (XXІV Каришинські читання)

Участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Методика навчання природничих дисциплін у середній та вищій школі» (XXІV Каришинські читання)

2018-05-30

/Files/images/2018 Полтава-конф 1.jpg

Викладачі нашого коледжу, Наталія Леонідівна Бембель та Олена Володимирівна Твердохліб, 29 травня взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «МЕТОДИКА НАВЧАННЯ ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН У СЕРЕДНІЙ ТА ВИЩІЙ ШКОЛІ» (XXІV КАРИШИНСЬКІ ЧИТАННЯ).

Представлена доповідь «Методи критичного мислення у викладанні природничих дисциплін» викликала зацікавленість серед учасників конференції і спонукала до обговорення представленої теми. Конференція завершилась екскурсією до ботанічного саду та оранжереї кафедри природничих наук Полтавського національного педагогічного університет імені В.Г. Короленка. Працівники захоплено розповідали про історію ботанічного саду та представлену колекцію рослин з закритого ґрунту. Участь у конференції дає можливість не лише познайомитись з науковцями та фахівцями, а й надихнутись новими ідеями та проектами.

/Files/images/2018 Полтава-конф 2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 350