Європейський день іноземних мов

2018-09-26

/Files/images/vstup_do_fahu_bo_2018/день мов 2018.09.26.jpg

26 вересня в ХНУМГ імені О. М. Бекетова пройшли урочисті заходи, присвячені «Європейському дню іноземних мов».

На цьому заході були присутні не тільки 37 студентів нашого коледжу, але й 5 викладачів: Єгоркіна Т. І., Щірова О. С., Єршов К.С., Круглова О.Г., Долуда А.В.

У студентів університету та коледжу з`явилась можливість вивчати такі іноземні мови як: англійська, канадська, німецька, французька, італійська, китайська, польська та чеська.

Урочисті заходи були відкриті ректором ХНУМГ імені О. М. Бекетова, професором Бабаєвим В. М., який привітав студентів з можливістю практичного застосування іноземних мов, проходження практики за кордоном, з метою обміну досвідом, можливістю отримання роботи за фахом не лише в Україні, а й за кордоном, а це, зрозуміло, вимагає належного володіння іноземною мовою.

Про значення іноземних мов також говорила завідуюча Кафедрою іноземних мов, кандидат філологічних наук, доцент – Ільєнко О.Л. Вона зазначила, що володіння лише однією іноземною мовою вже не є достатнім, ось тому вивчення інших мов покращує шанси майбутніх спеціалістів, які мають можливість проходити стажування у вищих навчальних закладах країн Європейського Союзу.

Студенти нашого коледжу зацікавились вивченням чеської та польської мов.

Кiлькiсть переглядiв: 229