• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Крок на шляху до спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Крок на шляху до спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

2018-09-27

/Files/images/vstup_do_fahu_bo_2018/IMG_20180927_140615.jpg

27 вересня 2018 року – відбувся позакласний захід «Вступ до фаху» для студентів нового прийому спеціальності «Підприємництво, торгівля, біржова діяльність» спеціалізації «Комерційна діяльність».

В невимушеній обстановці зав. відділення Дядченко В.П. і викладачі циклової комісії комерційної діяльності докладно презентували професію комерсанта – актуальну й перспективну на ринку праці.

В ході зустрічі студенти дізналися про особливості навчання на спеціальності: про актуальність та креативність професійноспрямованих дисциплін, організацію практичного навчання в коледжі та за його межами, можливість подальшого навчання в ХНУМГ ім. О.М. Бекетова та перспективи подальшого працевлаштування.

Своїми досягненнями та враженнями щодо навчання на спеціальності поділилася студентка 3 курсу Хименко Анастасія. Активна учасниця всіх заходів, які проходять на базі коледжу, вона цікаво, з гумором розповіла про роботу студентської ради, діяльність клубу «Ділова людина», вікторини та олімпіади, роботу спортивних секцій, конкурси та концерти, в яких беруть участь майбутні комерсанти.

/Files/images/vstup_do_fahu_bo_2018/IMG_20180927_144139 - КОПИЯ.jpg /Files/images/vstup_do_fahu_bo_2018/ФОТО.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 230