Екскурсія до Львова

2018-10-07

/Files/images/vstup_do_fahu_bo_2018/07.10.2018 Єкск до Львова 09.jpg

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом з викладачами Федіною В.М., Буробіною О.М., Долудою А.В. продовжили знайомство з цікавими туристичними об’єктами нашої країни. Цього разу з 6 по 7 жовтня вони відвідали місто Львів.

Екскурсійна програма була розрахована на два дні. Першого дня відбулася пішохідна оглядова екскурсія по Львову «Старий Львів». Екскурсанти мали змогу ознайомитися з історією та архітектурою середньовічної частини міста занесеної до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: площою Ринок, Латинським кафедральним собором, Домініканським собором, Вірменськими й Італійськими двориками та палацем Потоцьких; відвідали Личаківський цвинтар - музей під відкритим небом та побачили панораму міста з Високого замку.

Другого дня відбулася заміська автобусна екскурсія «Золота підкова Львівщини». Студенти відвідали Золочівський замок, збудований на зразок цитаделі, Олеський замок - фортеця XIVв., в якому народився польський король Ян Собеський і провів дитинство Богдан Хмельницький, Підгорецький замок - палаццо XVI ст., який є одним з найвідоміших в Україні.

Ввечері екскурсанти мали час посидіти у львівських кав'ярнях і придбати солодкі сувеніри в Майстерні шоколаду.

Галерея "07.10.2018 Єкск до Львова"

Кiлькiсть переглядiв: 311